SIROP BIO DE AGAVE CU MENTA,700ml Maximize

Sirop bio de agave cu mentă, 700ml

PRODUCĂTOR: Meneau BP (Franța)
CATEGORIA: ingrediente din agricultura bio 100%
PREZENTARE: 700ml 

Mai multe detalii

BFD-P9-01

Pret redus! Pret redus!

36,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Siropul bio de agave cu mentă conține în proporție de 100% ingrediente certificate ecologic. Este bogat în fructoză, o adevărată plăcere bio cu indice glicemic scăzut. Ingrediente: sirop de agave, apă, esență naturală de mentă Nanah. 

Siropul de agave, după cum sugerează şi numele, este extras din agave, plantă exotică care se cultivă în Mexic şi unde aceasta se folosea la prepararea băuturii tradiţionale mexicane, tequila. Din anii ’90 acesta e promovat ca îndulcitor natural cu indice glicemic scăzut, cu calităţi nutriţionale deosebite, cu o putere de îndulcire 100% naturală şi având un gust neutru. Siropul de agave este un înlocuitor al zaharurilor rafinate, este preferat de cei care țin dieta raw vegan sau de cei care țin dietă pentru că este o alternativă la zahăr și pentru că are un indice glicemic mai mic. Poate fi folosit de persoanele care suferă de diabet tocmai pentru indicele său glicemic (conţinutul de glucoză) scăzut, dar tot cu moderație.

 

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100G:

Energie………........…………1302Kj

Proteine……………………..........0,03g

Grăsimi……………………...........0,5g

Carbohidrați….......……………..78g

 

Siropul de agave cu mentă se poate folosi pentru cafea sau ceai, dând o savoare catifelată sau ca topping pentru vafe, clătite, înghețată, dar poate fi folosit și ca parte componentă a unui sos sau cocktail.  

 

Orice dietă (inclusiv dieta anti-diabetică) cu moderație

 

Produs bio, certificat ecologic:  RO-ECO-007 


 

Vă garantăm că produsele noastre sunt certificate ecologic, sunt atent selecționate și verificate către de noi și depozitate în condiții de maximă securitate, în conformitate cu normele alimentare din România. Vă mulțumim pentru că ne vizitați. Părerea dvs. este importantă pentru noi, iar în calitate de magazin cu produse alimentare bio și dietetice, dorim să vă oferim cele mai bune servicii și produse și să ne bucuram alături de dvs. de rezultatele pe care le veți obține. Vă rugăm să ne scrieți sugestii și păreri privitoare la magazinul BIOFITLAND, folosind rubrica Contact. Vă asigurăm că vom ține cont de orice părere, sugestie. Mulțumim încă o dată pentru vizită și vă așteptăm cu drag de fiecare dată!

 

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Sirop bio de agave cu mentă, 700ml

Sirop bio de agave cu mentă, 700ml

PRODUCĂTOR: Meneau BP (Franța)
CATEGORIA: ingrediente din agricultura bio 100%
PREZENTARE: 700ml 

Scrieți-vă părerea

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

16 alte produse din aceeași categorie: