ULEI EXTRAVIRGIN DIN MIEZ DE NUCA OBTINUT PRIN PRESARE LA RECE Maximize

Ulei extravirgin din miez de nucă obținut prin presare la rece

PRODUCĂTOR: Oleomet (România)
CATEGORIA: 100% ingrediente naturale
PREZENTARE: 250 ml

Mai multe detalii

BFL-O4-07

25,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Uleiul de nucă este 100% un produs natural, extravirgin, este un ulei consistent, cu un gust și un miros deosebit de plăcute.

Cu un conținut foarte bogat de acizi grași polinesaturați (73-84%) acid linoleic, linolenic, oleic și puțini acizi grași saturați (palmitic și stearic), uleiul de nucă se situează pe primul loc între uleiurile nesaturate, înaintea uleiului de soia (50-60%) și a celui de porumb (40-50%), pentru proprietățile sale anticolesterolice. De uleiul de nucă ar putea profita toți cei care suferă de hipercolesterolemie și sunt predispuși la arteroscleroză. Datorită conținutului bogat în acizi grași polinesaturați sau esențiali este indicat în curele de protecție a aparatului cardio vascular, precum și în dieta persoanelor cu activități intelectuale și fizice intense.

Are proprietăți tonice. Este indicat doar uleiul presat la rece.

Poate fi folosit și în tratamentele teniazei, căderii părului (alopecie), varice, răni cronice, mastoză, afecțiuni hepatice.

 

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100g:

Energie…………….........…….. 898 Kcal

Proteine…………....…….........…..0,92g

Lipide…………………….........…99,85g

Acizi grași mononesaturați.........19,7g

Acizi grași polinesaturați….....…70,7g

Glucide ……………………….......0,01g

Colesterol…………………….......0mg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este excelent în salate, dar și în deserturi. Nu rezistă la fierbere, la temperaturi mari. Se consumă în 2 luni de la deschidere. Râncezește foarte ușor și trebuie păstrat la frig și întuneric.


Dietă fără drojdie

Dieta de post

Dieta raw vegan

Dieta gravidei

Dieta anti colesterol

Dieta fără zahăr

Dieta copiilor

 

Vă garantăm că produsele noastre sunt certificate ecologic, sunt atent selecționate și verificate către de noi și depozitate în condiții de maximă securitate, în conformitate cu normele alimentare din România. Vă mulțumim pentru că ne vizitați. Părerea dvs. este importantă pentru noi, iar în calitate de magazin cu produse alimentare bio și dietetice, dorim să vă oferim cele mai bune servicii și produse și să ne bucuram alături de dvs. de rezultatele pe care le veți obține. Vă rugăm să ne scrieți sugestii și păreri privitoare la magazinul BIOFITLAND, folosind rubrica Contact. Vă asigurăm că vom ține cont de orice părere, sugestie. Mulțumim încă o dată pentru vizită și vă așteptăm cu drag de fiecare dată!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Ulei extravirgin din miez de nucă obținut prin presare la rece

Ulei extravirgin din miez de nucă obținut prin presare la rece

PRODUCĂTOR: Oleomet (România)
CATEGORIA: 100% ingrediente naturale
PREZENTARE: 250 ml

Scrieți-vă părerea

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

21 alte produse din aceeași categorie: