ULEI EXTRAVIRGIN  DIN SEMINTE DE CANEPA  OBTINUT PRIN PRESARE LA RECE Maximize

Ulei extravirgin din semințe de cânepă, obținut prin presare la rece

PRODUCATOR: Oleomet (România)
CATEGORIA: 100% ingrediente naturale
PREZENTARE: 250 ml

Mai multe detalii

BFL-O4-05

Pret redus! Pret redus!

30,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Uleiul din semințe de cânepă 100% presat la rece nerafinat este obținut din semințe ecologice. Uleiul de cânepă este deosebit de bogat în acizi graşi esenţiali poli-nesaturaţi din familia omega. Acidul linoleic (omega-6) și alfa-linolenic (omega-3) sunt vitali pentru organismul nostru fiind consideraţi “grăsimi sănătoase”, dar pentru că acesta nu îi poate produce singur, trebuie să îi procure din alimentaţie. Majoritatea uleiurilor vegetale nu conţin raportul optim de Ω6 şi de Ω3 şi tind să promoveze acumularea de produşi intermediari care împiedică metabolismul acizilor graşi.

În afară de Ω3 şi Ω6, uleiul de cânepă conţine şi familia de tocoferoli (vitamina E) care sunt antioxidanţi naturali. Uleiul de cânepă reprezintă un remediu de bază, adică un aliment funcțional care prin natura sa poate optimiza reacţia sistemului imunitar pentru prevenirea bolilor. Ajută de asemenea în tratamentul patologiilor care depind de dezechilibre metabolice.

Uleiul de cânepă poate fi considerat „vaccin” nutriţional, iar introducându-l zilnic în dietă joacă rolul unui aliment protector.

 

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100g:

Energie……..…………….. 891 Kcal

Proteine……......……………..1,4g

Fibre…………….....………….0,01g

Grăsimi……………....………15,1 g

Carbohidrați…………....……52,3g

 

Întrucât uleiul de cânepă are miros şi gust plăcut, asemănător celui de nucă, acesta poate fi folosit pentru a condimenta salatele, pastele, orezul, peştele sau poate fi combinat cu succes cu alte uleiuri utilizate în mod tradiţional ca dressing. Nu rezista la fierbere. Se consumă în 2 luni de la deschidere

 

Dieta fără drojdie

Dieta de post

Dieta raw vegan

Dieta gravidei

Dieta anti colesterol

Dieta fără zahăr

 

Produs bio, certificat ecologic:  BG-BIO-02 

 

Vă garantăm că produsele noastre sunt certificate ecologic, sunt atent selecționate și verificate către de noi și depozitate în condiții de maximă securitate, în conformitate cu normele alimentare din România. Vă mulțumim pentru că ne vizitați. Părerea dvs. este importantă pentru noi, iar în calitate de magazin cu produse alimentare bio și dietetice, dorim să vă oferim cele mai bune servicii și produse și să ne bucuram alături de dvs. de rezultatele pe care le veți obține. Vă rugăm să ne scrieți sugestii și păreri privitoare la magazinul BIOFITLAND, folosind rubrica Contact. Vă asigurăm că vom ține cont de orice părere, sugestie. Mulțumim încă o dată pentru vizită și vă așteptăm cu drag de fiecare dată!

 

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Ulei extravirgin din semințe de cânepă, obținut prin presare la rece

Ulei extravirgin din semințe de cânepă, obținut prin presare la rece

PRODUCATOR: Oleomet (România)
CATEGORIA: 100% ingrediente naturale
PREZENTARE: 250 ml

Scrieți-vă părerea

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

21 alte produse din aceeași categorie: