ULEI EXTRAVIRGIN  DIN GERMENI DE PORUMB  OBTINUT PRIN PRESARE LA RECE Maximize

Ulei extravirgin din germeni de porumb, obținut prin presare la rece

PRODUCĂTOR: Oleomet (Bulgaria)
CATEGORIA: 100% ingrediente naturale
PREZENTARE: 500ml

Mai multe detalii

BFL-O4-04

17,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Uleiul extravirgin din germeni de porumb, este 100 % natural, obținut prin presare la rece, dă salatelor un parfum deosebit, este foarte hrănitor, este un ulei cu consistență sporită, gust și miros deosebit de plăcut și proaspăt, pentru că e obținut din germeni de porumb neprăjiți.

Nefiind preparat prin procedee chimice și nici termice, conține într-un procent însemnat: vitaminele E, B, C, D, K, caroten, substanțe minerale (potasiu, sodiu, calciu, fosfor, fier, fluor, magneziu, seleniu, acid salicic) ce situează produsul în topul alimentelor cu importantă acțiune nutritivă și terapeutică. Acesta este un bun drenor al căilor biliare, dar și un moderator al tiroidei.

Uleiul din germeni de porumb conține într-un procent însemnat vitamina E, adica 19% (spre deosebire de uleiul de măsline, de exemplu, care conține doar 3%), vitamina care, după cum se știe, este un antioxidant eficace, indispensabilă funcționării glandelor sexuale și participă la procesele de oxidare și metabolism din organismul uman.

Este cunoscut ca un ulei dietetic, recomandat în dieta bolnavilor de stomac și a diabeticilor. Conținutul în beta-sitosterol, pe lângă alte beneficii, previne BPH (benigne prostate hypertrophy). Acționează, cu rezultate foarte bune, în cazuri de astm bronsic, migrene, eczeme.


VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100g:

Energie…….....…..………….. 899 Kcal

Proteine........….…..……………..0,43g

Lipide……………........…………99,9g

Acizi grași mononesaturați…....30g

Acizi grasș polinesaturați…....…57,01g

Glucide ………………….....…….0g

Colesterol……………....………..0mg

 

Uleiul de porumb este excelent în salate. Nu rezistă la fierbere. Se consumă în 2 luni de la deschidere.

 

Dieta fără drojdie

Dieta de post

Dieta raw vegan

Dieta gravidei

Dieta anti-colesterol

Dieta fără zahăr

 

Vă garantăm că produsele noastre sunt certificate ecologic, sunt atent selecționate și verificate către de noi și depozitate în condiții de maximă securitate, în conformitate cu normele alimentare din România. Vă mulțumim pentru că ne vizitați. Părerea dvs. este importantă pentru noi, iar în calitate de magazin cu produse alimentare bio și dietetice, dorim să vă oferim cele mai bune servicii și produse și să ne bucuram alături de dvs. de rezultatele pe care le veți obține. Vă rugăm să ne scrieți sugestii și păreri privitoare la magazinul BIOFITLAND, folosind rubrica Contact. Vă asigurăm că vom ține cont de orice părere, sugestie. Mulțumim încă o dată pentru vizită și vă așteptăm cu drag de fiecare dată!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Ulei extravirgin din germeni de porumb, obținut prin presare la rece

Ulei extravirgin din germeni de porumb, obținut prin presare la rece

PRODUCĂTOR: Oleomet (Bulgaria)
CATEGORIA: 100% ingrediente naturale
PREZENTARE: 500ml

Scrieți-vă părerea

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

21 alte produse din aceeași categorie: