asda Maximize

Propolis, 100% natural 10g

PRODUCATOR: Euroapicola, Romania
CATEGORIA:  100% natural
PREZENTARE: bila solida,10g

Mai multe detalii

BFT-R1-15

11,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

        Propolisul este un produs 100% natural obtinut dupa metode de productie ecologice conform legislatiei in vigoare.Produsul este colectat de la apicultori acreditati din Romania si recomandat de Asociatia Apicultorilor Profesionisti din Romania.

 Propolisul este cel mai puternic antibiotic natural .

Propolisul, cel mai “medicinal” produs apicol, cu peste 70 de proprietăţi farmacologice dovedite, are sute de indicaţii şi a fost folosit în scopuri terapeutice din cele mai vechi timpuri.
În zilele noastre,cercetători şi clinicieni din toată lumea descoperă aproape în fiecare lună noi proprietăţi şi indicaţii pentru acest produs natural.

 

Propolisul, un adevărat “protector al vieţii” a fost folosit cu succes în tratamentul unor boli aparţinând următoarelor domenii medicale:   

Cavitatea bucală  

 • Afte comune recurente cronice
 • Glosodinii
 • Herpes labial recurent
 • Moniliază
 • Parodontopatii cronice periferice
 • Stomatite după amigdalectomii
 • Stomatite ulceroase
 • Stomatite ulceronecrotice
 • Herpes genital
 • Boli  ale stomacului

 


 Acest produs este un supliment alimentar si se consuma astfel:  produsul brut se dizolva si se strecoara si se consuma in starea in care este . se pune cu o o pipeta un anumit numar de picaturi (depinde pt ce afectiune se foloseste)  intr o lingurita de  miere sau in ceai .Produsul lichid obtinut se agita zilnic si se tine intr-un recipient inchis la culoare in loc intunecat.

 

Regim normal de viata

 

Va garantam ca produsele noastre sunt certificate ecologic, sunt atent selectionate si verificate de noi si depozitate in conditii de maxima securitate in conformitate cu normele alimentare din Romania. Va multumim pentru ca ne vizitati. Parerea dvs. este importanta pentru noi, in calitate de magazin cu produse alimentare bio si dietetice, dorim sa va oferim cele mai bune servicii si produse si sa ne bucuram de rezultatele obtinute alaturi de dvoastra. Va rugam sa ne scrieti sugestiile si parerile dvs. privitoare la magazinul BIOFITLAND, folosind rubrica Contact. Va asiguram ca vom tine cont de orice parere, sugestie. Multumim inca odata pentru vizita, si va mai asteptam cu drag de fiecare data!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Propolis, 100% natural 10g

Propolis, 100% natural 10g

PRODUCATOR: Euroapicola, Romania
CATEGORIA:  100% natural
PREZENTARE: bila solida,10g

Scrieți-vă părerea

30 alte produse din aceeași categorie: