SEMINTE DECORTICATE DE  CANEPA  BIO 250g Maximize

Semințe decorticate de cânepă, 250g

PRODUCĂTOR: Canah, România
CATEGORIA: ingrediente din agricultura bio
PREZENTARE: 500g

Mai multe detalii

BFL-R3-01

35,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Semințele ecologice de cânepă constituie o sursă ideală de energie, fără gluten, datorită conținutului ridicat de proteine complete, cu toți aminoacizii esențiali și conținutului de acizi grași esențiali Omega 3, Omega 6, Omega 9.

Semințele de cânepă sunt bogate în fosfor (contribuie la funcționarea normală a membranelor celulelor, elasticitate și energie, întreținerea oaselor și a dinților), magneziu (funcționarea normală a mușchilor, sintetizarea normală a proteinei, funcționarea sistemului nervos), Vitamina B3 (funcționarea normală a sistemului psihic, întreținerea pielii, înlătură oboseala), Omega 3 (întreținerea nivelului optim al sângelui și al colesterolului).

 

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100G:

Energie………………….....599Kcal

Proteine…………………......31g

Grasimi………………………49g

Carbohidrati……………….....4g

Omega 9……………………...5.5g

Omega 6…………………….27.9g

Omega 3……………………..9.3g

 

Se consumă crude ca atare sau cu iaurt sau lapte, în salate dar și în diferite preparate coapte: pâine, brioșe etc. Se recomandă 2 linguri de semințe (30g) pentru necesarul zilnic de acizi grași esențiali.

 

Dieta de viață sănătoasă

 

Produs bio, certificat ecologic:  RO-ECO-008 


Vă garantăm că produsele noastre sunt certificate ecologic, sunt atent selecționate și verificate către de noi și depozitate în condiții de maximă securitate, în conformitate cu normele alimentare din România. Vă mulțumim pentru că ne vizitați. Părerea dvs. este importantă pentru noi, iar în calitate de magazin cu produse alimentare bio și dietetice, dorim să vă oferim cele mai bune servicii și produse și să ne bucuram alături de dvs. de rezultatele pe care le veți obține. Vă rugăm să ne scrieți sugestii și păreri privitoare la magazinul BIOFITLAND, folosind rubrica Contact. Vă asigurăm că vom ține cont de orice părere, sugestie. Mulțumim încă o dată pentru vizită și vă așteptăm cu drag de fiecare dată!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Semințe decorticate de cânepă, 250g

Semințe decorticate de cânepă, 250g

PRODUCĂTOR: Canah, România
CATEGORIA: ingrediente din agricultura bio
PREZENTARE: 500g

Scrieți-vă părerea

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

17 alte produse din aceeași categorie: