Seminte de in maro bio 250g Maximize

Semintț de in maro bio, 250g

PRODUCĂTOR: Smart Capital
CATEGORIA: Semințe și sâmburi bio
PREZENTARE: 250g

Mai multe detalii

BFL –BH3-02

9,10 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Semințele de in sunt “sora” vegetală a peștelui oceanic, prin bogația de acizi grasi, Omega 3 pe care le conține; în plus, acestea conțin fibre alimentare solubile și insolubile, vitamine din complexul B şi minerale. Adevarate SUPERALIMENTE, seminţele de in sunt recomandate de medici în cure terapeutice pentru: protecția inimii, combaterea constipației, menține fierea sănătoasă, reduce colesterolul și trigliceridele,  combate migrenele, atenuează efectele sindromului de colon iritabil, contribuie la slăbire.

 

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100G:

Energie……………………525Kcal

Proteine…………………….27g

Grăsimi……………………..37g

Carbohidrați………………..33g

 

Pentru efect terapeutic, semințele de in se consumă măcinate/pisate,în cantitate de 2 lingurițe de seminte de in luate cu apa, ceai sau iaurt dietetic, dimineața pe stomacul gol.


Diete de slăbit, pentru calitățile de ușurare a tranzitului, pentru bogația de fibre și vitamine,

Diete preventive pentru sănătatea sistemului cardiovascular,

Diete terapeutice pentru reducerea colesterolului rău și a trigliceridelor

 

Produs bio, certificat ecologic:  BG-BIO-02 

 

Vă garantăm că produsele noastre sunt certificate ecologic, sunt atent selecționate și verificate către de noi și depozitate în condiții de maximă securitate, în conformitate cu normele alimentare din România. Vă mulțumim pentru că ne vizitați. Părerea dvs. este importantă pentru noi, iar în calitate de magazin cu produse alimentare bio și dietetice, dorim să vă oferim cele mai bune servicii și produse și să ne bucuram alături de dvs. de rezultatele pe care le veți obține. Vă rugăm să ne scrieți sugestii și păreri privitoare la magazinul BIOFITLAND, folosind rubrica Contact. Vă asigurăm că vom ține cont de orice părere, sugestie. Mulțumim încă o dată pentru vizită și vă așteptăm cu drag de fiecare dată!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Semintț de in maro bio, 250g

Semintț de in maro bio, 250g

PRODUCĂTOR: Smart Capital
CATEGORIA: Semințe și sâmburi bio
PREZENTARE: 250g

Scrieți-vă părerea

17 alte produse din aceeași categorie: