Semințe grau spelta bio pentru germinat, 200g Maximize

Semințe grau spelta bio pentru germinat, 200g

PRODUCĂTOR: Germline SAS, Franta
CATEGORIA: ingrediente din agricultura bio
PREZENTARE: 200g

Mai multe detalii

BFL-BH14-01

Pret redus! Pret redus!

11,60 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Ingrediente: 100% seminte de grau spelta pentru germinat bio

Metoda de cultivare: Se inmoaie semintele in apa rece  timp de 8 ore. Dupa aceea, se clatesc cu apa curata intr-o sita. Dupa scurgerea apei, se imprastie intr-un germinator. Se uda de 2 ori pe zi. Timp de germinare 2-3 zile.

 

Se consumă sub forma de salate  sau sub forma de suc.

 

 Este ideala o vitaminizare a organismului  macar de 2 ori pe an.  Primavara este momentul perfect sa ajutam organismul. Asa cum primavara toata natura renaste, astfel trebuie sa procedam si cu organismul nostru, sa-l ajutam sa se reinnoiasca, sa se refaca  aducandu-i vitaminele si minerale de care are nevoie pentru un nou an. Iata vitaminele si mineralele care se pot castiga prin aceasta dieta: vitamina A, B2, B6, B12,C, calciu, magneziu,  zinc si fier.

Dieta raw vegan

Dieta normala de viata

 

Produs bio, certificat ecologic:  FR-BIO-01 

 

Vă garantăm că produsele noastre sunt certificate ecologic, sunt atent selecționate și verificate către de noi și depozitate în condiții de maximă securitate, în conformitate cu normele alimentare din România. Vă mulțumim pentru că ne vizitați. Părerea dvs. este importantă pentru noi, iar în calitate de magazin cu produse alimentare bio și dietetice, dorim să vă oferim cele mai bune servicii și produse și să ne bucuram alături de dvs. de rezultatele pe care le veți obține. Vă rugăm să ne scrieți sugestii și păreri privitoare la magazinul BIOFITLAND, folosind rubrica Contact. Vă asigurăm că vom ține cont de orice părere, sugestie. Mulțumim încă o dată pentru vizită și vă așteptăm cu drag de fiecare dată!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Semințe grau spelta bio pentru germinat, 200g

Semințe grau spelta bio pentru germinat, 200g

PRODUCĂTOR: Germline SAS, Franta
CATEGORIA: ingrediente din agricultura bio
PREZENTARE: 200g

Scrieți-vă părerea

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

3 alte produse din aceeași categorie: