Miere poliflora de munte bio, 500g Maximize

Miere poliflora de munte bio, 500g

PRODUCĂTOR: Miere carpatina, Romania
CATEGORIA: Miere bio
PREZENTARE: 500g

Mai multe detalii

BFL-LAA7-02

Pret redus! Pret redus!

22,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Miere poliflora de munte bio este un produs100% natural,  ecologic realizat in Romania, un  sortiment  valoros nutritiv fiind produsul mai multor plante si avand un aport superior de minerale si vitamine de calitate. Culoarea si aroma sa variaza in functie de tipul de floare dominant.  Este un aliment complet compus din zaharuri simple, fructoza, glucoza, vitamine din complexul B, vitamina C, minerale. Chiar daca se cristalizeaza mai repede, proprietatile ei vindecatoare nu se pierd, mierea poliflora fiind cea mai recomandata in diverse remedii naturiste.

 

VALORI NUTRITIONALE PENTRU 100G:

Calorii:....................................340kcal

Proteine:..................................1%

Glucide:....................................85%

 

 

 

Acest tip de miere este recomandat pentru tratarea anorexiei si anemiei. Mierea poliflora stimuleaza apetitul, faciliteaza procesul digestiv, imbunatateste activitatea inimii si a ficatului si determina o crestere a procentului de hemoglobina din sange. Este un excelent remediu pentru oboseala fizica si stres. Consumul regulat impiedica problemele de crestere si demineralizarea oaselor. 

Se consuma profilactic ca atare sau amestecata cu diverse plante, ceaiuri, lapte, maxim 2-3 linguri /zi

Indicatii terapeutice:i nsomnii, stres, astenie, nevroze, depresii, anemii, anorexie, sarcina, astm, reumatism, tulburari de memorie etc.

 

 

 Dieta de viata sanatoasa

 

Produs bio, certificat ecologic: RO-ECO-008

Vă garantăm că produsele noastre sunt certificate ecologic, sunt atent selecționate și verificate către de noi și depozitate în condiții de maximă securitate, în conformitate cu normele alimentare din România. Vă mulțumim pentru că ne vizitați. Părerea dvs. este importantă pentru noi, iar în calitate de magazin cu produse alimentare bio și dietetice, dorim să vă oferim cele mai bune servicii și produse și să ne bucuram alături de dvs. de rezultatele pe care le veți obține. Vă rugăm să ne scrieți sugestii și păreri privitoare la magazinul BIOFITLAND, folosind rubrica Contact. Vă asigurăm că vom ține cont de orice părere, sugestie. Mulțumim încă o dată pentru vizită și vă așteptăm cu drag de fiecare dată!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Miere poliflora de munte bio, 500g

Miere poliflora de munte bio, 500g

PRODUCĂTOR: Miere carpatina, Romania
CATEGORIA: Miere bio
PREZENTARE: 500g

Scrieți-vă părerea

4 alte produse din aceeași categorie: