Linte maro eco 500g               Maximize

Linte maro eco, 500g

CATEGORIA: Leguminoase bio
PREZENTARE: 500g

Mai multe detalii

BFL-BH2-03

22,00 lei

Acest produs nu se vinde separat, trebuie sa selectati cel putin 2 unitati pentru acest produs.

» Adaugă la lista de dorințe

Lintea maro face parte din familia Leguminoaselor. "Sora" mai mică a fasolei și a mazării, lintea, cu variantele ei, linte roșie, linte verde și linte maro, se caracterizează printr-un conținut la fel de mare de nutrienți de calitate (antioxidanti, minerale și acid folic) ca și acestea, având însă avantajul de a fi mai ușor de tolerat în alimentație, atât de adulți, cât și de către copii. Are conținut proteic foarte ridicat, ceea ce o face o înlocuitoare de bază pentru proteinele de tip animal, într-un regim de viață sănătos.

 

Se consumă gătită. Modul de preparare și gustul sunt diferite în funcție de sortimentul de linte. In cazul de față, lintea maro este foarte ușor de preparat și este foarte gustoasă în ciorbe/supe-cremă.

 

Dieta vegană

Diete preventive pentru sănătatea sistemului cardiovascular

Diete de post

Dieta de slăbit hipocalorică

Dieta gravidei

Dieta de diversificare la copii


 

Produs bio, certificat ecologic:  BG-BIO-02 


Vă garantăm că produsele noastre sunt certificate ecologic, sunt atent selecționate și verificate către de noi și depozitate în condiții de maximă securitate, în conformitate cu normele alimentare din România. Vă mulțumim pentru că ne vizitați. Părerea dvs. este importantă pentru noi, iar în calitate de magazin cu produse alimentare bio și dietetice, dorim să vă oferim cele mai bune servicii și produse și să ne bucuram alături de dvs. de rezultatele pe care le veți obține. Vă rugăm să ne scrieți sugestii și păreri privitoare la magazinul BIOFITLAND, folosind rubrica Contact. Vă asigurăm că vom ține cont de orice părere, sugestie. Mulțumim încă o dată pentru vizită și vă așteptăm cu drag de fiecare dată!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Linte maro eco, 500g

Linte maro eco, 500g

CATEGORIA: Leguminoase bio
PREZENTARE: 500g

Scrieți-vă părerea

14 alte produse din aceeași categorie: