asdas Maximize

Paste bio Minutini din grâu dur, 250g

PRODUCĂTOR: Barbagallo di Mauri (Italia)
CATEGORIA: 100% ingrediente din agricultura bio
PREZENTARE: 250g

Mai multe detalii

BFM-R4-04

11,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Pastele bio Minutini din grâu dur sunt produse în Italia după o metodă tradițională datând din 1911, din făină de grâu dur măcinată la moara proprie. Produsul este hrănitor și bogat în fibre. Grâul este obținut din agricultură ecologică. Timpul de fierbere este de 2 minute. Produsul conține gluten.

 

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100G:

Energie…........……………… 350 Kcal

Proteine………......……………10,5g

Grăsimi…………….......………..0,7g

Carbohidrați…………….....…..75g

Fibre ………......………………..2,6g

 

Se prepară simplu, astfel că pentru 2 porții se toarnă pachetul în 300-350 ml de apă rece, se încălzește amestecul până la fierbere, apoi se gătește 2 minute la foc mic, amestecând din când în când. Preparatul este gata în maxim 5 min. Se poate adăuga 1 lingură de ulei de cânepă sau de floarea soarelui, apă și condimente după gust.

 

Orice dietă normală de viață

 

Produs bio, certificat ecologic:  RO-ECO-007 


 

Vă garantăm că produsele noastre sunt certificate ecologic, sunt atent selecționate și verificate către de noi și depozitate în condiții de maximă securitate, în conformitate cu normele alimentare din România. Vă mulțumim pentru că ne vizitați. Părerea dvs. este importantă pentru noi, iar în calitate de magazin cu produse alimentare bio și dietetice, dorim să vă oferim cele mai bune servicii și produse și să ne bucuram alături de dvs. de rezultatele pe care le veți obține. Vă rugăm să ne scrieți sugestii și păreri privitoare la magazinul BIOFITLAND, folosind rubrica Contact. Vă asigurăm că vom ține cont de orice părere, sugestie. Mulțumim încă o dată pentru vizită și vă așteptăm cu drag de fiecare dată!

 

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Paste bio Minutini din grâu dur, 250g

Paste bio Minutini din grâu dur, 250g

PRODUCĂTOR: Barbagallo di Mauri (Italia)
CATEGORIA: 100% ingrediente din agricultura bio
PREZENTARE: 250g

Scrieți-vă părerea

30 alte produse din aceeași categorie: