NUMEpRODUS Maximize

Miere cu pulbere de catina, 100% natural

PRODUCĂTOR:  Apicola,Romania
CATEGORIA: Miere bio
PREZENTARE: 360g

Mai multe detalii

BFL-LAA7-01

29,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Miere cu pulbere de catina este un supliment alimentar 100% natural, realizat in Romania, recomandat pentru revitalizarea organismului si reglarea metabolismului. Este un tonic vitaminizant in perioadele de imunitate scazuta ( primavara si toamna), este recomandat cu precadere copiilor, in perioada de crestere, in stari de convalescenta, efort fizic si intelectual. Fructele de catina au un continut bogat de vitamine, vitamina C, betacaroten si vitamine din grupul B. Ingrediente: miere 100% naturala, (95%), fructe de catina pulbere (5%)

 

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100G:

 Energie…………………376,3Kcal 

 Proteine….....……………6.1% 

 Grăsimi………....………..1.42%

 Carbohidrați……………..81.9% 

 

Acest supliment alimentar 100%natural se consuma astfel:4-6 lingurite/zi (20g-30g) inainte de mese cu un pahar de apa. Pentru rezultate deosebite, se consuma zilnic timp de 4 saptamani cantitatea necesara fiind 2 borcane, de 2 ori pe an, in anotimpurile de tranzitie. Este ideal pentru copii si se recomanda consumul dupa varsta de 3 ani. Nu se recomanda persoanelor cu intoleranta la produsele apicole.

 

 

 Dieta de viata sanatoasa

 

Produs bio, certificat ecologic: produs100% natural  

Vă garantăm că produsele noastre sunt certificate ecologic, sunt atent selecționate și verificate către de noi și depozitate în condiții de maximă securitate, în conformitate cu normele alimentare din România. Vă mulțumim pentru că ne vizitați. Părerea dvs. este importantă pentru noi, iar în calitate de magazin cu produse alimentare bio și dietetice, dorim să vă oferim cele mai bune servicii și produse și să ne bucuram alături de dvs. de rezultatele pe care le veți obține. Vă rugăm să ne scrieți sugestii și păreri privitoare la magazinul BIOFITLAND, folosind rubrica Contact. Vă asigurăm că vom ține cont de orice părere, sugestie. Mulțumim încă o dată pentru vizită și vă așteptăm cu drag de fiecare dată!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Miere cu pulbere de catina, 100% natural

Miere cu pulbere de catina, 100% natural

PRODUCĂTOR:  Apicola,Romania
CATEGORIA: Miere bio
PREZENTARE: 360g

Scrieți-vă părerea

12 alte produse din aceeași categorie: