Argila verde activa de baut 300g Maximize

Argilă verde activă de baut, 300g

PRODUCATOR: Argital (Italia)
CATEGORIA: Ingrediente naturale
PREZENTARE: 300g

Mai multe detalii

BFL-P12-01

Pret redus! Pret redus!

22,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Argila verde este una dintre cele mai des întâlnite tipuri de argile, care este folosită în produsele de îngrijire, sau pentru cure de detoxifiere este argila verde franțuzească sau argila de mare. Această argilă este un adevarat miracol natural. Este bio-minerală, ceea ce înseamnă că ea conține urme din mineralele esențiale, resturi descompuse de plante, alge, iarbă de mare și fitonutrienți proveniți din plante. Argila verde este un agent purificator foarte puternic, care absoarbe grăsimea în exces, substanțele toxice și impuritățile de pe piele.

Tonifică, stimulează și repară celulele pielii care sunt deteriorate, dar și țesutul conjunctiv și de aceea revitalizează tenul și tonifică pielea, fiind folosită în produse cum ar fi măștile. Argila verde este renumită pentru abilitățile sale de a stimula circulația sanguină și pe cea limfatică, de a îndepărta celulele moarte ale pielii, de a absorbi impuritățile și grăsimile, de a tonifica și întări țesutul conjunctiv. După utlizarea argilei verzi, pielea va fi proaspătă, catifelată, radiantă și moale.

Argila este de asemenea bogată în microelemente cum ar fi: argint, calciu, magneziu, zinc, cupru, cobalt, molibdem și fosfor. Argila de băut are proprietăți de detoxifiere și energizare extraordinare. Este un tonic pentru persoane de toate vârstele, reface echilibrul mineralelor, furnizând sănătate întregului organism.

 

Compoziție: Silicați (SiO2) 35.2%, Oxid de aluminiu (Al2O3) 9.8%, Oxid de titan (TiO2) 0.2%, Oxid de fier(Fe203) 4.4% Oxid de magneziu (MgO) 3.8%, Oxid de calciu (CaO) 27.7%, Oxid de sodiu (Na2O) 0.4%, Oxid de Potasiu (Ka2O) 0.4%, Oligoelemente 0.1%.

 

Dieta de detoxifiere a organismului

 

Vă garantăm că produsele noastre sunt certificate ecologic, sunt atent selecționate și verificate către de noi și depozitate în condiții de maximă securitate, în conformitate cu normele alimentare din România. Vă mulțumim pentru că ne vizitați. Părerea dvs. este importantă pentru noi, iar în calitate de magazin cu produse alimentare bio și dietetice, dorim să vă oferim cele mai bune servicii și produse și să ne bucuram alături de dvs. de rezultatele pe care le veți obține. Vă rugăm să ne scrieți sugestii și păreri privitoare la magazinul BIOFITLAND, folosind rubrica Contact. Vă asigurăm că vom ține cont de orice părere, sugestie. Mulțumim încă o dată pentru vizită și vă așteptăm cu drag de fiecare dată!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Argilă verde activă de baut, 300g

Argilă verde activă de baut, 300g

PRODUCATOR: Argital (Italia)
CATEGORIA: Ingrediente naturale
PREZENTARE: 300g

Scrieți-vă părerea

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie: