1.LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Utilizarea site-ului BIOFITLAND  implica acceptarea unor termeni si conditii.  Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam  citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand pe site-ul nostru.

BIOFITLAND este un magazin virtual, on-line si nu exista punct de desfacere ("magazin fizic").  

 

2. ATENTIONARI SPECIALE

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si educativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.

Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul si comentariile noastre de la punctual: Idei utilizare Biofitland. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti  de vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Informatiile si sfaturile legate de folosirea suplimentelor nutritive si a  nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

 

3.INTRODUCERE

Acest site este  proprietatea  SC BIO FIT LAND SRL,  care are toate drepturile de intretinere  si administrare asupra lui .

SC BIO FIT LAND SRL are sediul in str. Timpului  nr.12, oras Popesti Leordeni, Judet Ilfov . Adresa de email office@biofitland.ro. Este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J23/2309/2013, codul fiscal este 32081720  si are contul IBAN RO33BTRLRONCRT0231688801 deschis la Banca Transilvania.

 

4.DREPTURI DE MARCA

Numele BIOFITLAND si logo-ul BIOFITLAND  sunt marci inregistrate de catre SC BIO FIT LAND SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC BIO FIT LAND SRL constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

5DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.biofitland.ro- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Biofitland si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Biofitland a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

6.LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

SC BIO FIT LAND SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

SC BIO FIT LAND SRL  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC BIO FIT LAND SRL, fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.SC BIO FIT LAND SRL are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Firma SC BIO FIT LAND SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

 

7.CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin curier la adresa:str. Timpului nr 12, Popesti Leordeni, Ilfov. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. SC BIO FIT LAND SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

Orice conflict aparut intre SC BIO FIT LAND SRL  si client se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 

8.POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. BIO FIT LAND SRL, cu sediul in Oras Popesti-Leordeni, str. Timpului , nr. 12, jud. Ilfov, numar de ordine in Registrul Comertului J23/2309/2013, Cod unic de identificare 32081720, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul www.biofitland.ro  va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email, tel.) sa intre in baza de date a societatii S.C. BIO FIT LAND SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre S.C. BIO FIT LAND SRL  este transmiterea de informatii utile, facturi in urma achizitiei, eventuale promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de catre SC BIO FIT LAND SRL., efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea noastra.

S.C. BIO FIT LAND S.R.L va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C.  BIO FIT LAND S.R.L va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. Datele dvs. nu vor fi dezvaluite tertilor. S.C. BIO FIT LAND  S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul SC BIO FIT LAND  SRL din Popesti Leordeni, str. Timpului ,nr.12, Jud. Ilfov. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pee mal sau la nr de contact afisat pe site.

 

Echipa BIOFITLAND