Transportul este efectuat de catre firma de curierat rapid FAN CURIER

 

Orarul de preluarea comenzilor este Luni-Vineri, orele 9.00-18.30 si sambata,  orele 9.00-14.00

Orarul de livrare al comenzilor este Luni-Vineri , orele 09.00 - 18.30.

 Livrarea expeditiilor se efectueaza in maxim 24 de ore de la preluarea lor indiferent de orasul de destinatie;

 

Comenzile cu o valoare mai mare de 180 RON beneficiaza de transport GRATUIT INDIFERENT DE LOCATIE.  1. Daca sunteti din Bucuresti si platiti cu cardul sau prin transfer bancar livrarea costa 8 lei. Daca optati pentru plata la primirea coletului, costurile vor fi de 11 lei
  2. Daca nu sunteti din Bucuresti si platiti cu cardul sau prin transfer bancar livrarea e 12 lei. Daca optati pentru plata la primirea coletului costurile vor fi de 15 lei.

 

(*) valoarea de transport poate fi corectata daca localitatea "nu este in aria de acoperire" a curierului. In acest caz veti fi contactati inainte de livrare pentru confirmarea costurilor. Costurile mentionate mai sus sunt valabile doar pentru Bucuresti si zonele cu centre Fancourier. Se pot face livrari si SAMBATA (cu exceptia comenzilor facute joi dupa inchiderea programului si  vineri). Daca adresa de livrare este valabila si pentru o livrare sambata mentionati la observatii "LIVRARE si SAMBATA" - in caz contar va ajunge la dvs luni.

 

Beneficiile clientilor Biofitland, sunt calitate la preturi accesibile, oferta variata si garantat certificate Bio, accesibilitate, raspuns in timp real la intrebari si la comenzi, solutii de transport adaptate in functie de nevoie si de urgenta.

In acest sens,  in special clientii din Bucuresti , regiunea Ilfov si localitatile limitrofe pot ridica  coletele, fara nici un cost aditional de la sediul nostru din Popesti Leordeni, str. Timpului nr.12. Ilfov , ( aprox.10 km de Piata Unirii) oricand Luni-Duminica in intervalul (9 :30- 21 :00)