GHIMBIR MACINAT BIO 30g Maximize

Ghimbir măcinat bio, 30g

PRODUCĂTOR: India (UK)
CATEGORIA: 100% ingrediente din agricultura bio
PREZENTARE: 30 gr

Mai multe detalii

BFL-BH11-05

9,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe


Condiment & leac, parfum & afrodisiac, Ghimbirul este un rege printre condimente, unind țări, continente, regiuni și tradiții culinare cu faima și calitățile sale….

 

Ghimbirul stimulează digestia şi ajută în caz de supraalimentare, de asemenea, curăţă bine organismul de toxine si este un aliat al păstrării imunității intacte la schimbarile de sezon. Ghimbirul este un aliat foarte important al celor care vor să slăbească, fiind un foarte bun “arzător” de calorii.


Noi vă propunem varianta macinată și 100% obținută din ingrediente ecologice. Este un condiment care nu conține nici un fel de coloranți, arome, conservanți sau aditivi. 

 

Se consumă ca și condiment în deserturi sau budinci, în diverse rețete alături de carne sau de legume, ca și medicament se consumă sub formă de ceai sau în amestec cu miere sau fructe proaspete.


Orice dietă de slăbit și de întărire a imunității


Produs bio, certificat ecologic:  BG-BIO-02 


Vă garantăm că produsele noastre sunt certificate ecologic, sunt atent selecționate și verificate către de noi și depozitate în condiții de maximă securitate, în conformitate cu normele alimentare din România. Vă mulțumim pentru că ne vizitați. Părerea dvs. este importantă pentru noi, iar în calitate de magazin cu produse alimentare bio și dietetice, dorim să vă oferim cele mai bune servicii și produse și să ne bucuram alături de dvs. de rezultatele pe care le veți obține. Vă rugăm să ne scrieți sugestii și păreri privitoare la magazinul BIOFITLAND, folosind rubrica Contact. Vă asigurăm că vom ține cont de orice părere, sugestie. Mulțumim încă o dată pentru vizită și vă așteptăm cu drag de fiecare dată!

 

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Ghimbir măcinat bio, 30g

Ghimbir măcinat bio, 30g

PRODUCĂTOR: India (UK)
CATEGORIA: 100% ingrediente din agricultura bio
PREZENTARE: 30 gr

Scrieți-vă părerea

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

21 alte produse din aceeași categorie: