Quinoa neagra bio 250g Maximize

Quinoa neagră bio, 250g

PRODUCĂTOR: Cerealis Organica
CATEGORIA: bio
PREZENTARE: 250g

Mai multe detalii

BFL-BH1-01

27,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Quinoa neagră este originară din America de Sud unde este considerată ”mama tuturor cerealelor”.  Este un SUPERALIMENT prin conținutul de aminoacizi esențiali, vitamine și minerale.                                           

Quinoa neagră bio se distinge printre “suratele” ei quinoa albă și quinoa roșie, prin conținutul foarte mare de antociani, pigmenți cu rol puternic în scăderea riscului de cancer. Varianta bio pe care noi o comercializăm asigură conținutul crescut în nutrienți sănătoși și vitamine și plasează produsul în top 10 alimente cu efect antioxidant garantat din lume!

 

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100G:

Energie……………………343 Kcal

Proteine…………………….14g

Grăsimi…………..…………..5g

Carbohidrați………………..61g

 

Modul de preparare este similar orezului, se recomandă clătirea în mai multe jeturi de apă înainte de gătire. Se consumă gătită. Sugestii: 1. Salată de quinoa; 2. Mâncărică de Quinoa; 3. Quinoa cu lapte (desert sau aperitiv)


 

 

 Dieta vegană

 Diete preventive pentru sănătatea sistemului cardiovascular

 Diete de post

 Dieta de slăbit hipocalorică

 

Produs bio, certificat ecologic:  BG-BIO-02 

 

Vă garantăm că produsele noastre sunt certificate ecologic, sunt atent selecționate și verificate către de noi și depozitate în condiții de maximă securitate, în conformitate cu normele alimentare din România. Vă mulțumim pentru că ne vizitați. Părerea dvs. este importantă pentru noi, iar în calitate de magazin cu produse alimentare bio și dietetice, dorim să vă oferim cele mai bune servicii și produse și să ne bucuram alături de dvs. de rezultatele pe care le veți obține. Vă rugăm să ne scrieți sugestii și păreri privitoare la magazinul BIOFITLAND, folosind rubrica Contact. Vă asigurăm că vom ține cont de orice părere, sugestie. Mulțumim încă o dată pentru vizită și vă așteptăm cu drag de fiecare dată!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Quinoa neagră bio, 250g

Quinoa neagră bio, 250g

PRODUCĂTOR: Cerealis Organica
CATEGORIA: bio
PREZENTARE: 250g

Scrieți-vă părerea

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie: