BIO  MUSLI CROCANT 4 SEMINTE,300g Maximize

Bio musli crocant 4 semințe, 300g

PRODUCĂTOR: Petras Bio SRL
CATEGORIA: 100% ingrediente din agricultura bio
PREZENTARE: pachet, 300g

Mai multe detalii

BFM-VV4-01

Pret redus! Pret redus!

23,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Musli Crocant bio 4 semințe de la Petras este un produs bio din România. Produsul este artizanal și a fost obținut din semințe germinate și uscate sub 42 grade C pentru a nu distruge componentele vii ale produsului. Germinarea semințelor crește semnificativ conținutul acestora de vitamine, minerale, enzime, acizi grași nesaturați, antioxidanți. Germinarea produselor Petras Bio se face în condiții controlate de temperatură și umiditate pentru a obține un germen bine dezvoltat, proces care poate dura, în funcție de semințe, până la 3 zile.

Ingrediente: 80% semințe germinate (in auriu, hrișcă, susan, floarea soarelui), smochine, stafide, caise, toate provenite din agricultura bio. Produsul nu conține coloranți sau conservanți și nici un alt adaos. Produsul nu conține zahăr sau alți îndulcitori decât fructe. Este un produs bio și raw.

 

Un deliciu bio pentru micul dejun cu iaurt, lapte, suc de fructe, fiind un mix excelent care îmbogățește lista nutrienților disponibili în dieta vegetariană și în orice dietă de viață sănătoasă.

 

Orice dietă de slăbit

Dieta raw vegan

Dieta gravidei și a mamei care alăptează

Dieta copilului și adolescentului

Dieta de post

Dieta indicelui glicemic scăzut

Dieta fără gluten


Cumpărând acest produs, acoperiți pentru un an costurile cultivării a aproximativ 3mp de teren fără substanțe chimice de sinteză și ajutați dezvoltarea agriculturii ecologice în România


Produs bio, certificat ecologic:  RO-ECO-007 

 

Vă garantăm că produsele noastre sunt certificate ecologic, sunt atent selecționate și verificate către de noi și depozitate în condiții de maximă securitate, în conformitate cu normele alimentare din România. Vă mulțumim pentru că ne vizitați. Părerea dvs. este importantă pentru noi, iar în calitate de magazin cu produse alimentare bio și dietetice, dorim să vă oferim cele mai bune servicii și produse și să ne bucuram alături de dvs. de rezultatele pe care le veți obține. Vă rugăm să ne scrieți sugestii și păreri privitoare la magazinul BIOFITLAND, folosind rubrica Contact. Vă asigurăm că vom ține cont de orice părere, sugestie. Mulțumim încă o dată pentru vizită și vă așteptăm cu drag de fiecare dată!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Bio musli crocant 4 semințe, 300g

Bio musli crocant 4 semințe, 300g

PRODUCĂTOR: Petras Bio SRL
CATEGORIA: 100% ingrediente din agricultura bio
PREZENTARE: pachet, 300g

Scrieți-vă părerea

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie: