Miere de salcam bio,500g Maximize

Miere de salcam bio,500g

PRODUCĂTOR: Miere carpatina, Romania
CATEGORIA: Miere bio
PREZENTARE: 500g

Mai multe detalii

BFL-LAA7-03

29,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Mierende salcam este un produs100% natural,  ecologic realizat in Romania, unul dintre cele mai populare sortimente de la noi, renumit prin savoare, aroma inconfundabila si printr-o extraordinara claritate si puritate. Mierea de salcam isi pastreaza starea lichida  pentru o lunga perioad de timp datorita continutului ridicat de fructoza. Este favorita copiilor si are proprietati terapeutice binecunoscute: curata ficatul, regleaza tranzitul intestinal, reprezinta un antiinflamator pentru sistemul respirator. Datorita continutului mai redus de zahar, acest sortiment de miere poate fi folosit cu moderatie si de catre diabetic

VALORI NUTRITIONALE PENTRU 100G:

Calorii:....................................310kcal

Proteine:..................................1%

Glucide:....................................80%

 

COMPOZITIE CHIMICA:

100% zaharuri naturale:

41.7%:fructoza

10%:zaharoza si maltoza

37.4%: glucoza

PH:4

 

 Recunoscuta ca si  "o hrana vie", datorita continutului mare de substante nutritive,  mierea de salcam se remarca printr-un numar mare  de vitamine din grupul B (B1, B2, B6, B12, B9), enzime, hormoni naturali, substante antioxidante ( acid lactic, malic, oxalic), factori antibiotici precum si substante minerale: calciu, potasiu, siliciu, magneziu, fosfor etc.

Este ideala pentru copii si se recomanda consumul dupa varsta de 1 an. Nu se recomanda persoanelor cu intoleranta la produsele apicole.

Indicatii terapeutice:insomnii, stres, astenie, nevroze, depresii, anemii, anorexie, sarcina, astm, reumatism, tulburari de memorie etc.

 

 

 Dieta de viata sanatoasa

 

Produs bio, certificat ecologic: RO-ECO-008

Vă garantăm că produsele noastre sunt certificate ecologic, sunt atent selecționate și verificate către de noi și depozitate în condiții de maximă securitate, în conformitate cu normele alimentare din România. Vă mulțumim pentru că ne vizitați. Părerea dvs. este importantă pentru noi, iar în calitate de magazin cu produse alimentare bio și dietetice, dorim să vă oferim cele mai bune servicii și produse și să ne bucuram alături de dvs. de rezultatele pe care le veți obține. Vă rugăm să ne scrieți sugestii și păreri privitoare la magazinul BIOFITLAND, folosind rubrica Contact. Vă asigurăm că vom ține cont de orice părere, sugestie. Mulțumim încă o dată pentru vizită și vă așteptăm cu drag de fiecare dată!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Miere de salcam bio,500g

Miere de salcam bio,500g

PRODUCĂTOR: Miere carpatina, Romania
CATEGORIA: Miere bio
PREZENTARE: 500g

Scrieți-vă părerea

30 alte produse din aceeași categorie: