Sirop bio de soc, 500ml Maximize

Sirop bio de soc, 500ml

PRODUCĂTOR: Sonnentor (Austria)
CATEGORIA: 100% ingrediente din agricultură bio 
PREZENTARE: 500 ml

Mai multe detalii

BFD-R1-02

Pret redus! Pret redus!

25,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Vă propunem un sirop cu un gust deosebit, cu efect revigorant asupra organismului și care nu conține adaos de zahăr. Conține: infuzie de flori de soc și suc de mere, din agricultură bio. Sucul de mere are și rol de îndulcitor. Aroma particulară este dublată de senzația de bine pe care o oferă această combinație plină de vitamine și nutrienți buni pentru organism. Produsul este sigur, nu conține coloranți artificiali sau conservanți. Poate fi consumat fără teamă de diabetici sau de gravide, de oricine este preocupat de dietă și de sănătatea copiilor.

Caracteristici: Florile de soc sunt bogate în vitamina C, săruri minerale, acizi, taninuri, ulei eteric, aceste componente fiind și principalele ingrediente ale unor medicamente antiinflamatorii, laxative și antiseptice. Pot fi considerate antiviralul natural perfect, pentru ca ele grăbesc vindecarea bolilor degenerative, cancerului și tumorilor. Cura de detoxifiere pe bază de flori de soc ajuta inclusiv la ferirea organismului de viroze periculoase sau răceli puternice.

 

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 g

Valoare energetică………………305kcal

Proteine…………………....………..0,4g

Carbohidrați………………...……..75,5g

Din care zaharuri…………………96g

Grăsimi……………………….…….0,2g

 

Se consumă în combinație cu apă, într-un raport de 1:7. Se păstrează într-un loc răcoros după deschidere și se consumă în maxim 1 lună de la deschidere.

 

Dieta fără gluten

Dieta de post

Dieta fără sare

Dieta anti-diabet

Dieta Junior

Dieta gravidei

Diete de slăbit

 

Produs bio, certificat ecologic:  RO- ECO-007 


Vă garantăm că produsele noastre sunt certificate ecologic, sunt atent selecționate și verificate către de noi și depozitate în condiții de maximă securitate, în conformitate cu normele alimentare din România. Vă mulțumim pentru că ne vizitați. Părerea dvs. este importantă pentru noi, iar în calitate de magazin cu produse alimentare bio și dietetice, dorim să vă oferim cele mai bune servicii și produse și să ne bucuram alături de dvs. de rezultatele pe care le veți obține. Vă rugăm să ne scrieți sugestii și păreri privitoare la magazinul BIOFITLAND, folosind rubrica Contact. Vă asigurăm că vom ține cont de orice părere, sugestie. Mulțumim încă o dată pentru vizită și vă așteptăm cu drag de fiecare dată!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Sirop bio de soc, 500ml

Sirop bio de soc, 500ml

PRODUCĂTOR: Sonnentor (Austria)
CATEGORIA: 100% ingrediente din agricultură bio 
PREZENTARE: 500 ml

Scrieți-vă părerea

15 alte produse din aceeași categorie: